Referencer

Virksomheder, udtalelser og mennesker.

Udpluk af referencer og udtalelser fra nogle af de virksomheder og mennesker som jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med.

“Ulrik Brøndum er detaljeorienteret, målrettet, tålmodig og lyttende. Med sine faglige kompetencer indenfor UX design og menneskelige forståelse, har han i forbindelse med udfærdigelsen af vores forretningsplan til Vandakademiet, været med til at definere nøgleaktiviteter, værdifaktorer, kunderelationer og lige så vigtigt – vejen til kunderne.

På disse områder har Ulriks viden om teknologi, trends, brugere samt branding af små virksomheders personlighed og værdier haft stor betydning.”

Jeanette, Rikke, Lotte
Vandakademiet.dk

“Med Ulrik Brøndums store erfaring indenfor udvikling af brugerflader og mange års kendskab til brugeradfærd bliver opgaver løst hurtigt, grundigt og effektivt med analytisk sans og blik for de digitale muligheder. Ulrik evner altid på en inspirerende måde at stille de rigtige spørgsmål og levere svar og løsninger, der skaber værdi for brugerne og dermed for virksomheden.”

Anders Tornberg
Antistandard

“Gode samarbejdspartnere er guld værd for ethvert firma, og i mit høre Ulrik Brøndum til en af dem som jeg med stor glæde anbefaler til andre. Hvorfor? Fordi Ulrik Brøndum igennem 10 år har været den inspirerende, fremsynede og 100% kompetente rådgiver jeg har benyttet, hver gang jeg skulle lave nye online strategier og tiltag. Ulrik Brøndum har en særlig evne til at lytte til mine ideer og ud fra dem tilpasse løsninger som fungerer perfekt – samtidig er han en god og tålmodig formidler.”

Karen Marie Dehn
karenmarie.nu

Mangler du også en kreativ digital partner?

Du vil møde en personlig tilgang og dedikation til din virksomhed med en strategisk og løsningsorienteret tilgang til de konkrete opgaver, du skal have løst – før, under og efter dit projekt.

Ulrik Brøndum
Karen Olsdatters Stræde 6
4000 Roskilde

ub@ulrikbrondum.com
(+45) 50 51 55 60

→  Profil
→  Referencer