Case

Vandakademiet... mere end bare vand

Med samlet over 40 års erfaring inden for high performance svømning giver Jeanette Ottesen, Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen med Vandakademiet deres viden videre til den næste generation af elitesvømmere.

Jeg fik den spændende opgave at være med helt fra idéfasen, og ud fra de mange ideer der blev lagt på bordet, være med til at indsnævre dem til en holdbar forretningsplan og målrettet strategi. Med design og prototyper sammensatte vi i fællesskab en samlet løsning, der kunne sikre den optimale vej til den specifikke målgruppe – på tværs af kanaler, sociale medier og landing page.

“Ulrik Brøndum er detaljeorienteret, målrettet, tålmodig og lyttende. Med sine faglige kompetencer indenfor UX design og menneskelige forståelse har han i forbindelse med udfærdigelsen af vores forretningsplan til Vandakademiet været med til at definere nøgleaktiviteter, værdifaktorer, kunderelationer og lige så vigtigt – vejen til kunderne.

På disse områder har Ulriks viden om teknologi, trends, brugere samt branding af små virksomheders personlighed og værdier haft stor betydning.”

Jeanette, Rikke, Lotte